Park and outdoor activities area in Saulkrasti, stages 1 and 2

Creating park at Berzu lane in Zveiniekciems, we thought about people in the first place, especially about children. We tried making the place attractive for those who liked spending a lot of time there: meeting each other, walking, watching kids playing. We wanted to retain century-old trees that provided wonderful shade in summer days, making the place bright and spacious at the same time. As a result of development works, we succeeded in recreating interplay of light, shade and greenery on the fifteen hundred square meter large area, despite the complications caused by clay soil and continuous seasonal rainfalls. We are happy that people like to walk on the pavement that we constructed, and the park has become a favorite recreation area for the locals.